Един от най-красивите български актьори Дарин Ангелов се жени в края на лятото на плажа, научи в. „Всеки ден".

Звездата на Народния театър се сгоди преди по-малко от месец за половинката си Антония и двамата вече стягат сватба на закътан плаж по Южното Черноморие. Наскоро те започнали да организират тържеството, за което се твърди, че ще бъде с над 400 гости.

Дамата не искала толкова пищна венчавка, но актьорът държал да покаже на всичките си роднини, приятели и познати колко много я обичал и дори казал, че това ще е първият му и единствен брак. Тъкмо на Лозенец те се сгодиха, като Дарин изненада Антония с огромен пръстен. Красавицата не пропусна да се пофука с красивото бижу и го щракна няколко пъти, а приятелките й се изредиха да я поздравяват. Дарин Ангелов е известен като мачо из културните среди и затова злите езици не пропускат да коментират, че най-вероятно няма да се откаже така лесно от разгулния живот и хедонизмът му няма да секне с очакваното „да" на Антония.



Преди да срещне настоящата си годеница, той беше гадже на танцьорката Кристин Илиева, която избяга чак в Германия след раздялата им, защото беше твърде наранена от поведението му и съмненията й, че има немалко забежки. А преди това актьорът бе дълго в обятията на певицата Мариана Попова. Говори се, че е искал да й предложи брак, но тогава той се отказал заради нейни афери, за които научил от общи познати.

Попова и Ангелов се разделиха мирно след повече от 2 години съвместно съжителство. Антония, която скоро ще стане госпожа Ангелова, пък имаше интимни взаимоотношения за кратко с мъжа на Жени Калканджиева - Стефан Манов. Говори се, че един от големите скандали между Мис България и Тачо бил тъкмо заради нея, защото госпожа „Визаж" хванала кореспонденция помежду им. Дарин знаел цялата истина и я приемал спокойно, твърдят в актьорската гилдия. Очаква се сватбата на двамата влюбени да е с есенни мотиви, а вероятно ще е и двойна, тъй като са решили да правят т. нар. изнесен ритуал - с подписване извън общината, което формално трябва да се случи ден преди венчавката.