В истински Терминатор се превръща актьорът Дарин Ангелов стане ли въпрос за футбол. Още като дете артистът приема доста емоционално загубите на любимия си отбор.

„Като малък не само съм плакал, но съм и разрушавал жилището, катерил съм се по завесите, голям цирк е било, когато моят отбор е губел“, разказва актьорът. И допълва, че е бил изключително емоционално дете.

С времето страстта му към футбола не намалява, но актьорът споделя, че вече е доста по-укротен от преди. „Сега вече не плача за такива неща, но много се ядосвам и дори предявявам сексуални мераци към някои родственици на състезателите“, шегува се Дарин по повод емоционалните си изблици спрямо играчите на терена, пишат от bliasak.bg.

Заради страстта си към футбола Дарин е готов да стане и в 3 сутринта, само и само да гледа футболен мач.

Звездата от Народния театър все пак признава, че вече не е чак такъв футболен запалянко. Театърът до толкова го е завладял, че предпочита да отделя повече време на изкуството, отколкото на спортните срещи на стадион. Затова и днес е пренасочил голяма част от емоциите и енергията си към сцената, където се изявява непрекъснато.

Източник: kliuki.bg