Актьорът Дарин Ангелов е станал особено близък с партньорката си от „Денсинг старс" Ани.

Явно двамата са задълбочили отношенията си извън сцената на предаването и все по-често били забелязвани заедно, пише „Всеки ден".

Само преди два дни Дарин завел Ани на кино, където двамата втрещили всички присъстващи с фриволното си поведение и демонстрация на близост. Докато филмът си вървял в залата в столичния мол „България" , Дарин и Ани шумно се целували и разменяли ласки. „Държаха се като двама пубертети, доста дразнеха всички останали, които бяха дошли не да се натискат тайно, а да гледат филм", коментираха очевидци на интимниченето на двамата.

*Дарин и Ани

Дарин съвсем наскоро се срещаше с бившата половинка на рапъра Криско - моделката Кристин, известна още като Котката от предаването на Денис Ризов. Актьорът често е бил забелязван и в прегръдките на мъже, което доведе до много слухове, че е бисексуален. Явно напоследък обаче е предпочел да смени целувките на представители от неговия пол с тези на по-нежната половина от човечеството.

*Ани

Близки на Дарин са категорични, че от години насам той не може да се реши какво точно иска и затова си сменял гаджетата като носни кърпи. „Ани сигурно е новата му тръпка, но бързо ще му омръзне и нищо чудно да се върне пак при мъжете", коментира се в арт средите.

*Дарин с Кристин