Дарина Павлова явно е омаяла дълбоко и трайно Силвио Берлускони, научи "ШОУ" от свои, изключително достоверни източници.

Хайлайф средите в Милано вече се обзалагали кога българката ще се нанесе официално в покоите на Ил Кавалиере (рицарят-б.а.),както наричат италианския премиер.

Повод за залаганията станало поредното официално появяване на Дарина сред близките на Берлускони на честванията на 150-годишнината на провинция Милано.

На 19 юли вечерта на терасата на катедралата "Дуомо" в Милано се състоя бляскаво събитие - благотворителен концерт на Шарл Азнавур за възстановяване на храма.

За него имаше 400 места, от които 50 запазени за официалните лица. Останалите 350 бяха разпродадени за по 2000 евро.

Вечерта обаче започна със Силвио Берлускони. На специална церемония той получи наградата "Grande Milano" по случай годишнината на провинцията и после пя с кметицата на града Летиция Морати песента O mia bela Madunina. След това обяви концерта на Азнавур и седна на първия ред сред министрите си да слуша своя любимец. Зад него беше брат му Паоло - също известен бизнесмен. А край Паоло седеше не друг, а... вдовицата на Илия Павлов - Дарина, забеляза бдителното око на "ШОУ", преглеждайки тв материала по случая.

Вдовицата на Илия Павлов и бъдеща сеньори Берлускони се бе облякла изключително неподходящо за мястото и събитието - златиста мини рокля, от която преливаше щедрия й силиконов бюст. На някои от снимките, публикувани в италианската преса, Дарина и бюстът й вадят очите, но пишещите братя на Апенините обаче не са успели да я разконспирират.

Според източници на “ШОУ” Павлова не е пристигнала с антуража на Силвио, за да не засенчва празника му (а и красивата министърка на туризма). Според тях много скоро Бялата Дама, както наричат Дарина в Италия, и Кавалерът до месец-два ще заживеят заедно и тогава тя ще излезе официално на сцената.

Злобари обаче твърдят, че Розичка просто е платила 2000 евро за билет и силно се е старала да попадне в обективите, за да продължи да се шуми за връзката й с Берлускони. Те напомнят появата й преди време на благотворителен обяд за набиране на средства за предизборния фонд на Клинтън. След като се разбра чия съпруга е, й върнаха обратно 1000-та долара, които беше платила за поканата.