Дарина Павлова и Христо Стоичков се поглезиха с повече от 20 вида морски дарове в гръцкия ресторант Estiatorio Milos, перла в листата на Маями бийч в събота вечерта.

Бившата актриса и вдовица на Илия Павлов пусна снимка във Фейсбук профила си и веднага обра овациите заради добрия избор – заведението на Костас Спилиадис се води най-изисканото заведение в района. Цените започват от четири цифри, а на входа чака пиколо, което паркира колите на клиентите.

Сред хитовите блюда са черен лаврак, омар, сьомга, стриди, като рибата е уловена във водите на Испания, Португалия и Гърция, уверяват готвачите. Те гощават също със специалитети от агнешко и говеждо и тзадзики. Павлова и Стоичков поляха обилното меню с висок клас бяло вино и в компанията на близката приятелка на мадам Мулти – Надя Мануел, от Варна, която живее в щата Вирджиния.



Дарина е поставила и хаштагове на публикацията - „приятелство“, „завинаги“, „тримата мускетари“ „относно миналата вечер“.

Воаяжът на Павлова отвъд океана започна със спирка Лос Анджелис, където успя да се уреди като специален гост на церемонията по раздаването на „Оскар”-ите на 28 февруари. След това тя отскочи в добрата стара Европа – беше ВИП гост на премиерата на „Код:Лондон” на 2 март. На червения килим в британската столица тя се щракна със звездата в лентата Джерард Бътлър. Чаровникът специално й благодари за подкрепата при снимките и пост продукцията на филма, който вече е по кината.

След това Павлова отлетя за Маями, където очевидно е успяла да се види с Модерния ляв, който ще отбележи шумно и невиждано 50-ия си рожден ден на стадион „Васил Левски“. Възможно е да са се срещнали именно по този повод и бизнес дамата да е предложила помощта си за събитието.

Междувременно Джерард Бътлър заяви в интервю по bTV, че обича България. „Снимах тук преди 17 г. филм по Чехов с Майкъл Кокаянис. И съм изключително изненадан колко много е променена за това кратко време. Винаги съм харесвал българите", добави актьорът, който снима у нас филма "Код: Лондон". Той определи хората в екипа тук като страхотни, много вежливи, услужливи и изключително талантливи, и допълни, че със сигурност ще се върне отново, тъй като имаме невероятни кино условия.