„Не си мечтая за сватба от момиче, но, колкото повече време минава, си казвам: „Защо пък не?“. Би било страхотно да направим връзката си официална и да го отпразнуваме“. Така отговаря на въпроса на woman. bg дали иска да се види булка актрисата Лидия Инджова, която играе Дарина в сериала „Съни бийч“. Днес гледаме последната серия от първи сезон, а актрисата усилено снима втори сезон. През 2013 г. се установява в Брюксел, където ражда сина си Мартин.

Бащата на хлапето Филип е от Люксембург, но семейството му живее в Португалия. Подобно съжителство има и трудности, казва Инджова. „Най-хубавото е, че ние избираме къде да пуснем корени. Това, че живеем в Брюксел, ни дава по-лесен достъп до чужди култури и традиции, отваря хоризонта ни. За мен е важно и детето ми да има тази възможност. Аз се чувствам у дома там, където са синът ми и баща му. За мен е важно тримата да сме заедно, а къде точно -това няма чак такова значение“.

Тя е категорична, че и в Белгия е трудно хлапето да постъпи в детска градина. „Ние просто имахме огромен късмет, защото яслата, която избрахме, насърчава приемането на деца от смесени бракове, така наречените мултикултурни семейства. Затова бяхме малко по-напред в листата на чакащите. Родителите на едно от децата се отказаха и ние заехме мястото му, но и в Брюксел влизането в ясла хич не е лесно“.