Чаровната Лидия Инджова, която влиза в ролята на Дарина в сериала на Би Ти Ви „Съни бийч”, сподели първа снимка със сина си. Мартин дойде на бял свят на 29 февруари, така че ще празнува рожден ден веднъж на четири години. В момента малкият мъж е на две месеца и половина. Инджова роди в Брюксел, където живее от няколко години с таткото Филип. Тя стана популярна в България с ролята на полицайката Донка от Смолян в сериала „Дяволското гърло”, но общо четири пъти е играла бременна.

33-годишната актриса среща Филип, който по онова време работи в Люксембург случайно в заведение в София. Двамата поддържат известно време връзка от разстояние, но в крайна сметка избират да живеят в белгийската столица. „В първите две години от връзката ни пътувахме много – той идваше в София, аз ходех при него в Люксембург. И в един момент решихме, че е време да се установим някъде заедно, връзката ни от разстояние не можеше да продължи безкрайно.

За мен беше без значение къде ще живеем. По това време обаче, Филип искаше да запише една определена магистратура и избра да я изкара в Брюксел. Постепенно се влюбихме в града и в хората”, разказа Инджова.

снимка:инстаграм лидия инджова