Зъбната хигиенистка и бивша областна съветничка на Ломбардия - Никол Минети и нашенката Дарина Павлова са любили Силвио Берлускони по едно и също време - между 2007 и 2009 г., без да го знаят, пише в. "Монитор".

Италианката разкри колко много са се обичали с експремиера пред съда в Милано, който като нищо може да я прати за седем години зад решетките.

Толкова затвор й поиска прокуратурата, като я набеди, че след 2009-а го е играла и като сводница на Берлускони, доставяйки му свежа плът за неговите прочути купони „бунга-бунга".

Що се отнася до Дарина, тя разкри изпепеляващата си тръпка с Берлускони миналата година пред списание „Оджи". Според в. „Кориере дела сера" и Никол, и Дарина в периода на голямата им любов със Силвио са имали сигурна конкуренция в лицето на поне още три знойни хубавици.

Разбира се, които също като двете дами не се признават за креватни партньорки на Силвио, а се обявяват все за негова голяма любов.

Първата е родената в Германия актриса от сръбски произход Сабина Беган, втората е неаполитанската актриса Евелина Манна, а третата - черногорката Катарина Княжевич.

Единствената, която може да твърди, че е на сърцето на Силвио, е неаполитанката Франческа Паскале. Защото неотдавна експремиерът обяви само нея за годеница и напоследък тя е неотлъчно до него, пише lifestyle.bg.