Дарина Павлова изцяло подмени усмивката си, пише "Всеки ден". Мадам Мулти има ново чене и вече ще хапе враговете си със зъбки за 50 хиляди евро, т.е. някакви си 100 000 лева.

Веселата вдовица побърза да се похвали с лъскавите си придобивки, като пусна снимки в социалните мрежи, на които демонстрира широката си бяла усмивка.

Преди години вдовицата на Илия Павлов не се гордееше с ченето си, затова избягваше да се усмихва широко като зелка, макар че бе една от първите жени в България, които си оправиха хирургически всички зъби. Мадам Мулти се появи за рождения ден на съпруга си Илия Павлов през 2000 година с чене, което струваше повече от 30 хиляди долара. По това време такава бе цената на тристаен апартамент в София. 16 години по-късно се наложи да подмени фасетите с нови, по-модерни и по-бели. Речено-сторено - богатата вдовица пръсна с лекота 100 бона. Интервенцията се провела в елитна стоматологична клиника в Италия, където Дарина прекарва по-голяма част от времето си. Любимката на Силвио Берлускони е направо наузнаваема с новите си устни придобивки и буквално грее на последните си фотоси.