Вдовицата на Илия Павлов Дарина е легнала за пореден път под ножа на италианските хирурзи.

51-годишната Мадам Мулти си е направила липосукция и сама се похвали с резултата от премахването на тлъстинките от тялото си. Павлова пусна доста разголени свои снимки в социалната мрежа „Фейсбук", забеляза репортер на „Всеки ден".

През пролетта, когато бяха снимките на шоуто „България търси талант", бизнес дамата се бе ошишкала значително. Милионерката, която се изявява и като телевизионен продуцент в Италия, може да се похвали с множество лягания на операционната маса за корекции от най-добрите хирурзи на Ботуша.



Както „Всеки ден" писа, бившата журиращата в „България търси талант" се подлагаше на изтощителни диети, но те така й не даваха резултат и Дарина не можеше да свали и грам. Единственото, което „свали", бе косата си, която започна да пада и вдовицата на Илия Павлов вече има едва стотина косъма на главата си.

Суетната Дарина не се впечатлявала от мъките, които трябва да изтърпи в стремежа си да стане още по-слаба и смело се подложила на поредната пластична операция. Липосукцията се е извършила по най-нов метод, издават приближени до Мадам Мулти. Тя е изсмукала тлъстините си в областта на ханша, дупето и бедрата.

Дарина буквално е пристрастена към естетичните корекции. Тя може да се „похвали" с повдигане и оформяне на бюста, изтънени скули и нос, ботокс в устните и няколко лифтинга на лицето. Дарина има близо 20 пластични интервенции. „Сега изглежда като 20-годишна, много е слаба и с перфектно оформени гърди - гадже мечта!", коментират очевидци на новото тяло на милионерката.