Дарина Павлова бетонира мястото си във висшето общество на Ботуша.

Актрисата, която през последните години се изявява като продуцент, на 4 октомври получава изключително престижната награда за налагането на италианската култура в Америка.

Тя ще й бъде връчена лично от президента Джорджо Неаполитано на лъскава церемония в камерата на депутатите на "Кампо Марцо" 78.

С приза ще бъдат удостоени и двама световноизвестни мъже - тенорът Андреа Бочели и Масимо Ферагамо от култовата модна империя. В компанията на удостоените са още артисти, журналисти и тв величия.

Сред знаменитостите, които притежават отличието от минали години, са топкомпозиторът Енио Мориконе, дизайнерът Ренато Балестра, Мария Грация Кучинота.

Дарина спечели овациите заради своето предаване "Сънувам Италия", чиито главни герои живеят и работят в Америка.

Шоуто регистрира висок рейтинг в Щатите и на Ботуша. В него водещата Морган Уиткин интервюира и показа живота на различни персонажи от Италия в Страната на неограничените възможности.

Риалитито тръгна по един от каналите на Силвио Берлускони, който е добър приятел на Дарина. Говори се, че Павлова има нови грандиозни проекти, по които вече работи с екипа си.

През лятото тя беше на остров Сардиния, откъдето координира планове и графици. След награждаването Павлова дава вечеря в салоните на хотел "Мажестик" на супертузарската улица "Венето" в Рим. Тя е поканила новите си колеги, с които дели наградата на фондацията "Италия-Америка".

Тези дни стана ясно, че Дарина може би ще се мести от Вечния град в Милано, пише в. "Стандарт".

Актрисата, която някога започна кариерата си в киното в "А сега накъде" на Рангел Вълчанов, обитава апартамент на култовия римски площад "Дел пополо". Тя обаче вероятно ще наеме и жилище в северната столица на Ботуша.

Така ще бъде по-близо до сина си, който учи в елитния американски университет в Лугано.