Дарина Павлова и Антонио Бандерас се почерпиха с по няколко халби бира за победата на футболния клуб Бари с 2:1 над Ливорно.

Дарина се похвали във Фейсбук като си пусна и клип как с Антонио пият и викат "Форца Бари".

Павлова е в компанията на Бандерас и нейния близък приятел Сандро Рубини. С тях е и Джефри Грийнстийн, който е пък от най-близките бизнес партньори и на Бандерас, и на Дарина. Джефри е работил над филми като "Непобедимите 2" и "Аутомата".



Приповдигнато настроение, наздравица след наздравица за победатата на Бари. Досега Дарина не беше показвала публично футболните си пристрастия. За почитателите ѝ е изненада, че тя харесва отбора на Бари, който в момента е в италианската Серия Б, но пък иначе е с една от най-богатите футболни истории на Апенините.

Близостта на Дарина и Антонио не изненада никого в онлайн пространството, защото двамата открай време са си първи дружки. Бандерас посрещна 55-ия си рожден ден именно с Павлова в Марбея, като тогава гостите му бяха само няколко, сред тях и гаджето му Никол Кимпел. Бандерас и Павлова освен приятели в живота са и бизнес партньори. Работят заедно по няколко филмови проекта, като три от тях са предстоящи и се очаква да бъдат снимани у нас. Още това лято Бандерас се готви да посети страната ни заедно с Дарина.