"Страхотно е да си заедно с Ави Лернер и да видиш как се работи на снимачната площадка на новия филм с участието на Салма Хайек и Ейдриън Броуди "Септември в Шираз".

Джерард Бътлър продуцира филма заедно с Алън Сийгъл и Хайди Джо Маркел", написа Дарина Павлова в личния си профил във фейсбук във вторник. Към текста няма снимка, но бизнесдамата отбеляза, че е в киностудиото на "Ню Бояна филм".

Тя е имала възможност да погледа как правят филма, тъй като е близка приятелка с продуцента на лентата Ави Лернер - собственик на "Ню Бояна" и президент на две други големи компании - "Ню Имидж" и "Милениум филмс".

Същата вечер тя и Лернер вечерят заедно в столичен ресторант, но не сами. В тяхната компания са Мартина Вачкова, с която са приятелки от студентските години във ВИТИЗ, и част от актьорите, участващи в "Септември в Шираз", между които и Ейдриън Броуди.

Американецът е носител на "Оскар" за най-добра главна мъжка роля през 2003 г. за играта си във филма "Пианистът".

"Дарина ме покани с тях. Слушах Ейдриън Броуди и го гледах цяла вечер. Видях на живо ръцете на пианиста. Не можах да откъсна поглед от тях и дори успях да получа целувка от него", смее се Вачкова, като уточнява, че става дума за целувка по бузата.