Дарина Павлова набута гаджето си Джулио Берути в холивудската продукция „Бодигард на жената на убиеца“, която бе снимана у нас и ще се появи на голям екран през лятото, стига ситуацията с разпространението на коронавируса да се е успокоила.

Според информацията в най-голямата филмова база данни IMDB, италианецът ще се въплъти в ролята на телохранител, който ще се появи в една от сцените, снимани на яхта. Засега обаче не се знае друго за героя му.

В момента филмът е в последния си постпродукционен етап. Продължението на „Бодигард на убиеца“ трябваше да се появи на бял свят в края на лятото тази година. Световната пандемия обаче принуди продуцентите да отложат с още 12 месеца. Така „Бодигард на жената на убиеца“ ще дебютира в киносалоните през август 2021 г. В каста отново се включват всеобщите любимци Райън Рейнолдс и Самюел Джаксън. В образа на военен италианец пък ще разпознаем и българския актьор Иво Аръков, който през 2017 г. застана рамо до рамо със световните звезди пред камерата в София.

Камерата на втората част на хитовата продукция на „Милениум“ се завъртя едва за кратко у нас, тъй като продуцентите намерили по-добри ценови условия в Хърватия. Именно там, на морския бряг, най-вероятно са заснети и сцените с 36-годишния Джулио Берути, който от години стои плътно до Дарина Павлова и за когото се говори, че й е повече от приятел. Двамата досега обаче не са коментирали тези слухове. Миналата година италианските таблоиди дори зашушукаха, че Дарина и Джулио са се оженили на тайна церемония, което така и не се потвърди. Факт е, обаче, че двамата прекарват времето си заедно.