Дарина Павлова вече снима сериите от новото предаване, което прави за италинската телевизия Медиасет, собственост на премиера Силвио Берлускони.

Камерите са се завъртели в началото на септември по време на филмовия фестивал във Венеция. Съпругата на застреляния Илия Павлов е направила там кадри с Джулия Марлета, италианка, която живее в Америка.

Тя е продуцентът на "Саломе", новия филм на , който беше представен на феста. Там Дарина се е запознала с големия Пачино и успяла да го омагьоса, коментират присъствали на премиерата, пише "Стандарт".

Всъщност предаването на Дарина трябва да стартира през януари 2012 година. То ще се казва "Сънувайки Италия" и ще тече по тв канала от медийната империя на Силвио Берлускони Медиасет. От няколко години Дарина е заплитана в любовна интриги с италианския премиер.

Тя обаче пази мълчание относно трепетите си. Актрисата дори се премести от Америка в Италия, за да е по-близо до любимия си, мълви клюката. Самата Дарина ще е продуцент на предаването, което ще се снима в Америка.

Българката и екипът ще търсят преуспели италианци в Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Лас Вегас, Лос Анджелис, Сан Франциско, Хюстън, Ню Орлийнз и Маями.
Финалът на американските епизоди ще бъде заснет във Вашингтон, докато трае традиционната галавечеря на националната италианско-американска фондация.