Милионерката вдовица Дарина Павлова, която след екзекуцията на боса на "Мултигруп" Илия Павлов се е установила във Вашингтон, се е подложила на поредната пластична операция, пише "Уикенд".

На 80-ия рожден ден на цветнокожия музикален идол Куинси Джуонс в Лас Вегас, честван преди дни, госпожа Мулти шашна ВИП гостите си с новата си, но доста неестествена визия, пише slava.bg.

Госпожа Павлова си прави не за пръв път пластична операция, но предишните ѝ винаги са били успешни. На 40-ия рожден ден на съпруга ѝ през 2000-та година се появи с ослепителна усмивка за 32 000 долара. Тогава предизвика истинска сензация у нас. След това смая почитателите си като опъна лицето си с техно чудо, която процедура в средите на познавачите се определяла като "златна решетка". Лаически обяснено, ставало въпрос за опъването на някакви подкожни нишки, които да държат кожата на лицето и скалпа така, сякаш е с перманентен лифтинг.

Гръдната обиколка на г-жа Мулти пък е плод на напредъка на американската пластична хирургия. Още преди 20 години, когато в София се носели зловещи разкази за неуспешните операции на начеващите тогава родни експерти по разкрасяване, тя предпочела да даде луди пари, но да не легне под ножа на български специалист. До ден днешен Дарина редовно прибягва до пластични операции, но напоследък те не могат да се определят като кой знае колко успешни.