Каймакът на римския хайлайф вдигна тост за рождения ден на Дарина Павлова в сряда вечерта.

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони пристигна още в началото на вечерта в разкошния апартамент на българката, за да посрещне с нея празника й.

Струпани пред дома на Дарина в сърцето на Вечния град папараци изпращаха към входа на сградата един след друг над 120-те отбрани гости от средите на шоубизнеса и финансите.

В страхотна форма, отслабнала и блестяща в златиста рокля, Дарина се весели до рано сутринта с приятелите си и в компанията на Берлускони.

Той беше и първият, който я поздрави в полунощ след разрязването на огромната торта, пише в. "24 часа".

Веднага след като благодари за получените поздравления, Дарина каза, че мислите й са насочени най-вече към жертвите на земетресението в Северна Италия и че дори е смятала да отмени празника си в последния момент.

Въпреки че разговаря сърдечно с много от гостите, освен на рожденичката Берлускони отдели най-много време и внимание на гадателката Теодора Стефанова, която му предрече бъдещето.

Изискани сервитьори с бели ливреи разнасяха до сутринта чаши с отбрани вина около отрупаните с деликатеси маси в салоните на българката. Шоу с ориенталски танци, магьосник и музикална група развличаха гостите. След полунощ пък един от салоните се превърна в дискотека.