Дарина Павлова за пореден път доказа, че не си губи напразно времето, а го споделя единствено с мъже, които го заслужават.

Най-новата тръпка на нашенката е 32-годишният италианец Сандро Рубини. Младият мъж е пиар в компанията на Дарина “Project І Production”. Роден е в Рим. Там завършва престижния университет “Ла Сапиенца”, специалност “Медии и реклама”, пише blitz.bg. Веднага след дипломирането си започва работа при “госпожа Мулти”. Тя е впечатлена от ерудицията, финеса и непринудения характер на Сандро.

Почти 50-годишната дама очевидно се чувства добре в компанията на по-младия си приятел, а близките им не спират да ги окуражават. На страницата си във Фейсбук Сандро е публикувал много негови снимки с Дарина, а под една от тях недвусмислено е написал: “Истинската двойка, най-красивите на света”.

*''Истинската двойка, най-красивите на света''

Дали все пак Дарина и Сандро са двойка в живота, знаят единствено те. Освен фотосите с българката италианецът е публикувал и такива, на които е в “топла прегръдка” със симпатични момчета. Под една от снимките закачливо е отбелязал: “Аз и моята сестра Масимо”.

Очевидно пиарът на Сандро работи с пълна сила, а Дарина Павлова отново показа, че умее да разчупва стандартите в една връзка.