Мадам Мулти точно таеше надежди, че след края на връзката му с 23-годишната Мария Соле де Анджелис секссимволът на италианското кино Джулио Берути отново ще акостира в нейното легло, и ето че красавецът се ориентира към не по-малко богата и доста по-млада от Дарина милионерска наследница.

От няколко дни Дарина Павлова си е в България. Официалната причина за визитата й било 10-ото юбилейно издание на Балканския салса конгрес, който ще се проведе в края на месеца в нейния хотел "Рила" в Боровец. А неофициалната - да събере мислите си след новия удар от страна на Берути, пише ПИК.

В неделя вечер богатата вдовица бе забелязана с кокетна компания в новия ресторант на хотел, близо до Народното събрание. Казанлъшката дива почерпила приятелите си с българско червено вино и опитали от специалитетите на заведението. На вечерята обаче иначе вечно усмихната Дарина не била никак щастлива и изглеждала доста угрижена.

Дипломираната актриса е претърпяла ново разочарование от 31-годишния плейбой Джулио Берути, с когото идва многократно в България, а дори се ширеха слухове и за годеж. След като се облажи максимално от връзките на Дарина в Холивуд, на синеокия красавец му порасна работата и замени 51-годишната вдовица с наполовина по-млади от нея италианки.

Само допреди няколко месеца любимият й се развличаше в обятията на синеока красавица, която според медиите на Ботуша е голямата му любов - Мария Соле де Анджелис. Общите им снимки отприщиха вълна от коментари, че се събират като двойка. Още повече масло в огъня наля и постът на Мария: "Ти си винаги до мен и аз винаги ще бъда твоя. Обичам те!".

После актьорът се забърка и с румънския модел и тв водеща Мадалина Генеа.

Почти цяло лято любовникът на Мадам Мулти изкарал в компанията на Витория Малаго. Наследницата на олимпийския бос не блести с особена красота и по тази линия наша Дарина й е достойна конкуренция, въпреки че може да й бъде майка, но пък за сметка на това, баща й е един от най-заможните мъже в Италия.

Джовани Малаго всъщност е приятел на България. Миналата година именно той бе ключовата фигура, която подкрепи идеята за съвместна кандидатура между Италия и България на Световното първенство по волейбол за мъже през 2018 г., след което Международната федерация я прие.

Засега Берути и Малага не признават официално връзката си, тъй като властният баща на Витория не одобрява актьора заради имиджа му на плейбой.