Бурният личен живот на Дарина Павлова превърна семейството й в истинска италианска фамилия като от филмите, в които за Коледа роднини се събират от цял свят, за да си разменят подаръци и благи пожелания.

Тази година, за първи път от дълго време насам, вдовицата на Илия Павлов ще прекара най-големия християнски празник отново в семейна компания, пише ''Всеки ден''.

Навръх Коледа Дарина ще представи официално новия си любим - Джулио, на двете си деца от Илия - Илия-младши и Паола, както и на доведената й дъщеря от покойния бизнесмен - Венцеслава.

Графикът на Павлова в последния месец на годината се оказа препълнен с работа и празненства. Само преди седмица тя присъства лично на парти във Флорида, където отбраната публика се радваше на най-новите песни на световната звезда Лейди Гага.

Дано имунитетът на Дарина обаче е силен, коментират нейните приятели, тъй като дни след плажуването си в Маями тя трябва да акостира в родния курорт Боровец на минусови температури.

Палавата вдовица обаче не е притеснена за здравословното си състояние, тъй като у нас тя идва в компанията на атлетичния си млад приятел - 29-годишния Джулио Берути, който ще я топли в студените планински нощи. Павлова пристига в Боровец днес, за да открие официално новия ски сезон.

Бизнес дамата, която е влюбена до уши в младото си гадже - актьор, ще му покаже собствеността си в най-стария планински курорт у нас. Познати на двойката шушукат, че театралът е живо заинтересован от притежанието на богатата си интимна другарка.

Част от наследството, което след смъртта на Илия Дарина прибра, са хотели с база над 6000 легла. Сред тях в рилския ски курорт Боровец е един от мастодонтите, строени по социалистическо време - „Рила". Мултимилионерката притежава още влекове, ски гардероби и парчета земя, от които печели посредством наеми.

След едноседмичния си престой в България Дарина отлита отново за Рим, където ще посрещне Коледа. В имението й, на час път от италианската столица, Павлова ще събере цялата си челяд, като за първи път тя ще представи на всички новия мъж в живота си.

Джулио ще се запознае с най-голямата дъщеря на Илия Павлов Венцеслава, която от години живее в Дубай. Паола и Илия Павлов-младши са децата на Илия и Дарина. Момичето гради кариера в Щатите, а синът учи в престижен лицей в Швейцария. Богатата вдовица отсега споделя, че е адски нетърпелива да събере най-близките си на Коледа, тъй като за нея това щял да бъде един наистина необикновен празник.

*Дарина в компанията на всичките си наследници - заварената й дъщеря Венцеслава, както и рожбите й от Илия Павлов - Паола и Илия-младши