Дарина Павлова е обещала, че ще доведе у нас Мел Гибсън за финала на "България търси талант".

Новината издадоха пред "България Днес" хора от екипа, запознати с плановете на продуцента Слави Трифонов и "госпожа Мулти".

Както стана ясно още от първите епизоди на предаването, тази година рейтингът на шоуто върви стремглаво надолу и присъствието на Гибсън ще е отчаян опит "Талантите" да запази нивото, което достигна в предишните си сезони.

Павлова неведнъж е демонстрирала приятелските си отношения с редица световноизвестни звезди, сред които един от най-близките й другари е Мел Гибсън.

Бизнес дамата дори се изръси щедро, за да продуцира филм на Гибсън, който възлизаше на стойност около 40-50 млн. долара. Сега той ще й се отблагодари с кратка визита в родината като гост в "Талантите".

Както "България Днес" първи писа, Дарина е най-дразнещото лице в тв ефира. Бизнес дамата се държи надменно както с участниците в шоуто, така и с колегите си в журито и не спира да демонстрира завидното си финансово положение, мъкнейки със себе си лични гримьори и фризьори преди всеки епизод на предаването.

Зад кулисите на шоуто издават, че Дългия е съжалил вече сто пъти, че е пръснал една торба с пари, за да убеди Павлова да журира в предаването му и единствено обещанието на "госпожа Мулти", че ще доведе Мел Гибсън, вдъхвало надежда в прецакания шоумен.