Учител по география е лудо влюбен във фолк певицата Емилия. Блондинката обаче нямала нищо против ухажора си и даже го е допуснала в живота си, разказват запознати.

Може да се каже, че красавицата от Гълъбово и даскала Тодор Петров от София са неразделни. Двамата се чуват поне веднъж на ден, а отделно излизат заедно на вечери, певицата даже го е канила и в покоите си, доверяват източници на HotNews.

"Той ми е голям почитател, дори бих казала най-големият! Нямам нищо против да общуваме, защото е нормален и приятен човек", коментирала пред хора от обкръжението си звездата на "Пайнер".

Пред свои съмишленици Тодор не криел, че има скрити мераци към фолк дивата, която му била еротичен блян от години. Засега обаче не смее да й признае тези си чувства и го раздава просто най-върлия й фен. 

Петров е известен с фетиша си да преследва знаменитости и то не само от родния шоубизнес. Вчера той се похвали в социалната мрежа, че е успял да приклещи Синди Крауфорд, както и моделът на Victoria's Secret Марта Хънт. Те не му отказали нито снимка, нито автограф.