Апартаментът на Кърт Кобейн и съпругата му Кортни Лов в Лос Анджелис се дава под наем.

Феновете на известния вокалист на "Нирвана" и съпругата му могат да отседнат в тяхното жилище срещу сумата от 150 долара на вечер. Двамата са живеели там в периода 1991 г. - 1992 г., точно когато групата на Кобейн е била на върха на славата си.

Двойката се е наложило да напусне апартамента, след като е бил открит проблем с ВиК-системата. Апартаментът е бил наводнен, а водата е повредила редица произведения на изкуството и списания, които ексцентричният музикант е държал в едната от баните на дома си.



Миналата година американското списание "Ню Йорк Таймс" публикува непоказвани досега снимки на Кобейн и съпругата му в апартамента и на тях ясно се вижда, че състоянието на дома им е доста лошо. Жилищното пространство е било покрито с боклуци, а навсякъде по стените се забелязват опитите на Кобейн да рисува.

Настоящият собственик на апартамента Брандън Клайман споделя в интервю пред изданието "Vulture", че когато е купувал апартамента не е знаел, че той има връзка с известния вокалист. Той даже допълва, че човекът, от когото го е купил, се е радвал, че е намерил човек, който не знае за неговото минало, пише БГНЕС.