Даяна Ханджиева проговори за отношенията си в бъдеще с двамата мъже от „Фермата”-Данчо и Петър, както и за предишния си любим. В интервю за woman.bg красивата актриса бе категорична, че няма да поддържа връзка с Петър, но ще запази близките си отношения с Данчо. За гаджето си от Америка Кристиян Ставрев, с който ту се събираше, ту се разделяше във времето преди предаването Ханджиева разкри: „Това момче винаги ще бъде много ценно за мен, но не искам да говоря много за личния си живот, защото така или иначе той не е работа на хората. С него винаги ще сме в добри отношения и ще се постарая да запазим най-хубавите си отношения.
-Значи нямате бъдеще заедно..
-Не го разбирайте точно така”…

Актрисата се обяви против пластичните корекции: „Пластичните подобрения стават все по-популярни и то сред млади и естествено красиви жени, което не ми допада. Бих прибягнала до пластична хирургия, ако нещо, не дай си Боже, трябва да се оправи, но не и да си правя този тунинг, който доста млади девойки вече си приложиха.

Определено не искам да си пипам нищо по лицето на този етап и няма как да ме видите с устни като на Жанета. В момента съм абсолютно удовлетворена от външния си вид, пък и смятам, че мъжете си падат по естествена красота. Затова смятам да запазя това си предимство”.