Даяна Ханджиева е най-младата звезда на българския екран. Името й нашумя с ролята й на младата и красива лекарка Катерина от “Скъпи наследници”. По-любопитното обаче е, че тя е свързвана с Ники Илиев, който е режисьор на сериала.
Именно тя е посочвана като причината той да се разведе със Саня Борисова. Двамата се срещат на снимачната площадка, където прехвърчат искрите на любовта.

По-късно обаче, когато краят на отношенията между Илиев и съпругата му е сложен, той се отдава на тази връзка. И до днес, Даяна и Ники мълчат по въпросa. Младата актриса обаче е категорична, че трябва да се впуснеш смело в магията, наречена любов. “Най-важното нещо в любовта е да я има. И да не се страхуваш от нея. Да не я планираш. Просто да я оставиш да бъде”, казва Ханджиева в интервю пред сп. GRAZIA.


Тя разкрива и какъв е идеалът й за мъж. Преди време сподели, че обожава мъже със светли очи, докато днес търси и още нещо. “Ще съм особено впечатлена, ако е Мъж. И не говорим за пол. Наблюдава се една тенденция жените да се държат като мъже, което кара мъжете да абдикират от “поста” си. Спират да са джентълмени, спират да се грижат за жената, спират да се доказват. Ще се впечатля, когато видя мъж, който не е спрял,” казва Даяна пред изданието.