На прага на есенния сезон Даяна вече е заредена с хъс за работа и нови музикални проекти.

Изпълнителката на "Пайнер" сподели в телевизионен ефир, че през лятото е успяла да си отпочине добре и вече е нетърпелива да предложи на феновете си нов сингъл, пише signal.bg.

"В момента работим по една песен, надявам се да е изненада за моите почитатели. Бързо е парчето, но се колебая и с песен в друг вид ритъм. Ще видим, която стане по-бързо, ще преценим коя в кой момент да пуснем" - разкри тя пред "Планета".

Даяна подчерта, че доста често феновете я питат дали има намерение да записва дуетна песен. "Чакат да направя дует с някой изпълнител. Засега не е дошъл този момент, но ако се появи подходящ човек, с когото намерим обща приказка и гласовете да ни паснат, което e задължително, защо не. Аз съм отворена за такива проекти" - каза изпълнителката на "Mi Amor".

В следващите месеци певицата ще работи и по баладичен проект, който ще се появи към края на годината. "Мисля за зимния период да пусна някоя балада. Тъй като прекалено много съм заредена с хъс за работа, през есента искам да пусна нещо бързо, за да съм отново във вихъра на купона и вече декември месец е сезонът на баладите" - обясни тя.