Даяна реши да заснеме втория си видеоклип за "Пайнер" на 15 август.

Изпълнителката съобщи, че е работила успоредно по две песни, но решила да заложи на "Случаят бивша".

"Новата ми песен вече е факт. Мислехме и за друга песен, но така решихме с г-н Димитров. Направих две песни и затова се позабавих малко. Спряхме се на втората. Тя е дело на един млад композитор, Петър Костов се казва. Текстът ми направи отново Лора Димитрова. И така снимахме клип навръх Богородица - на 15-ти август" - споделя тя.

Режисьор на лентата отново е Йордан Петков, с когото изпълнителката снима "Сделка или не". "Аз предпочитам да си работя с хората, от които съм доволна. Смятам, че сме много добър екип и с Лорка, и с Данчо. Той много се погрижи за видеото. Действахме много експедитивно, защото имахме на разположение само един ден" - казва певицата в интервю за signal.bg.

За стайлинга Даяна се е доверила на стилистките Ива Гергова и Юлиана Дедева. В клипа ще видим певицата с 5 различни визии - от по-спортна до много ефирна и нежна. "За първи път работя с толкова голям екип. Имах и две стилистки, защото исках да имаме повече разнообразни визии, защото това е първият видеоклип, в който имам сюжет - влизам в един екшън, накрая ме арестуват, убивам човек, имахме и полиция. Въобще много, много екшън Готино стана видеото. Приключихме снимките в 5 часа сутринта.

Йордан Петков е избрал за локация известен хотел в София. "Използвахме паркинга на хотела, който е много голям и имахме възможност да се разпрострем. Снимахме и в стаите. Седем момчета, които специално избрахме от една агенция, участват в клипа. Почитателите ми ще видят кой е в главната роля, след като гледат видеото" - разказва тя.

До края на месеца "Случаят бивша" ще се завърти в ефира на телевизия "Планета".