Скараните Иван и Маргарита Бербатови се събраха поне за един ден.

Двамата заедно с Митко са празнували в понеделник рождения ден на внучето си Деа, пише "България Днес".

По-голямата дъщеря на Бербо стана на 4 години. Семейството запази за празника луксозен ресторант в Благоевград, като на тържеството са присъствали само най-близките роднини и приятели на семейството.

Дядото и бабата от години не живеят заедно и отношенията им далеч не са най-добрите. Но за рождения ден на Деа нямаше как да не се съберат. Естествено, на тържеството е присъствала и майката Елена заедно с по-малката дъщеря Елиа.

По изричното настояване на Митко и Елена от родата Бербатови отказаха да разкрият подробности за тържеството, което течеше по обед.

Малката Деа получи куп подаръци от семейството си. Според близки до Митко и Елена един от тях е бил огромна къща за кукли, в който Деа и малката Елиа да играят на воля. Но най-голямото желание на Деа е едно - мама и татко да я зарадват с братче.

Митко не крие, че иска да има наследник, но до момента продължава да е горд татко на двете си момиченца. На тържеството на Деа са присъствали и най-добрите приятели на Бербо - Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев.

По време на почивката си заради паузата в английското първенство Митко успя на няколко пъти да се види с тях. През уикенда Бербатов бе в Банско, където дори тренира с местния футболен тим, където тримата му приятели са треньори.