Галена се появи полугола в bTV часове преди началото на „Гласът на България“ и запуши устата на всички, които я обвиняваха, че е твърде дебела. През октомври 2020 година певицата гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ облечена от глава до пети в дълъг и широк черен гащеризон, който трябваше да скрие допълнителните килца по тялото й, натрупани заради коронавируса, който изкара и изолацията в пандемията. Няколко месеца по-късно в същото студио Галена изглеждаше съвсем различно-слаба, със стегнато тяло и секси тоалет.

Още след излизането на новата ѝ песен, в която се превъплъти в ролята на кукла Барби, Галена успя да смае феновете си с перфектно изваяно тяло. И освен че е значително по-слаба, виждаме че се е трудила упорито във фитнеса, тъй като показва и впечатляваща преса. „Гласът на България“ стартира днес, точно в 20:00 часа по bTV. Адвокат, рехабилитатор, работник по строежи, участник в детската Евровизия и офис-куриер-масажист са част от героите на сцената, които ще докоснат с гласовете си сърцата на четиримата треньори - DARA, Галена, Любо Киров и Иван Лечев и ще ги накарат да настръхнат, да плачат, да се радват и вълнуват заедно с тях.

Тримата новите ментори ще обединят усилия и ще опитат по всякакъв начин да „отмъкнат“ победата от ръцете на Мастър Иван Лечев, който три пъти до сега е треньор на победителите в шоуто. На този ранен етап обаче, единственото, което ще получат от него, е ценен съвет затова „как да избират, когато се колебаят“.

Безспорна подкрепа за участниците в „Гласът на България“ по пътя им към финала, ще бъде водещият на шоуто Иван Тишев. Очарователната Алекс Петканова и този сезон ще е водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ на сайта glasat.btv.bg, която следи и разказва всичко най-интересно, случващо се зад кулисите на шоуто.

Осмият сезон на музикално шоу по bTV пристига и с нови правила, които ще навлизат в различните етапи на предаването. По време на „кастинги на тъмно“ всеки от треньорите вече ще има право да се обърне на всеки глас, които го докосне, без първоначално да се притеснява за броя на членовете на своя отбор. В последния кастинг-епизод ще има нов кръг - „финална селекция“, където всеки от тях ще избере кои да са 14-е певци в отбора му, с които ще продължи напред. Освен това, по време на „кастингите на тъмно“ всеки от треньорите вече ще разполага и с по два блок-бутона, които може да използва срещу останалите, в търсене на най-добрия „глас на България“. Натискането им „по предназначение“ ще започне още в неделя