Жана Бергендорф е следена под лупа от своите най-близки, научи "България Днес".

Причината е, че изпълнителката се слави със своята слаба воля за справяне с проблемите и най-вероятно в момент на отчаяние и депресия отново с лекота ще посегне към най-страшния порок - дрогата.

Зависимостта й към наркотиците датира много отдавна. Именно те са причина за драстичната промяна в теглото на певицата, която преди години тежи над 100 килограма. Досега никой от семейството й не е бил в състояние да я опази или откаже от опасните субстанции. Безсилен се оказал и датчанинът Стефан, от когото тя има детенце на име Леон. Независимо че родителите й неведнъж са настоявали тя да се лекува в комуна в чужбина, Бергендорф най-безцеремонно отказвала всякаква помощ.



Междувременно познати на талантливата изпълнителка я определят като добър и душа-камбана човек, но наред с това изключително безволева и безхарактерна. Често се оказвала жертва на използвачи и често се подвеждала по хора с недобро обществено поведение. Мистерия остава до ден днешен и защо винаги попада в лоши компании, след което по правило се забърква в различни скандали - пиянски битови свади, катастрофи, побоища и т.н.

"Най-загрижени в момента са майка й и сестра й. Те са хората, които винаги са плътно до нея, макар Жана невинаги да заслужава безрезервната им подкрепа", издават запознати.

Третият човек, който винаги се вълнувал от емоционалното и физическото състояние на Бергендорф, е нейният откривател за голямата сцена и продуцент - шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева. Дори тя често се оказвала безсилна да помогне на своенравната Жана.