Фолк певицата Дебора определя рождената си дата като доста специална и не случайна.

Изпълнителката е родена навръх Коледа - 25 декември, което прави празника й двоен, но пък не харесва това, че гостите й минават с един подарък за двата празника.„Прецакана съм малко с подаръците, защото получавам само един, а не два. Затова празнувам рождения си ден по-късно, че да получа още един подарък“, смее се певицата.

Тя заяви, че е лудо влюбена в мъжа до нея, с който са заедно от близо 3 години.

„Запознахме се в столична дискотека, когато започвах моята кариера. Влюбени сме, обичаме се“, заяви Дебора. Коментира и връзката си с известния бизнесмен Христо Сираков, като заяви, че няма контакт и допир с него.

„Не знам какво се случва с Христо Сираков“, лаконично отсече младата певица.

Дебора издаде, че половинката й е заможен и финансово стабилен мъж, който има собствен бизнес. На въпроса дали това не е поредният богат чичко до сърцето на Дебора тя отговори:

„На 38 години мисля, че още не е чичко. Не е на 50 години, за да е чичко. За любовта няма някакви граници, но мисля, че нашата разлика в годините не е чак толкова голяма“.

Дебора открито заяви, че няма приятелки сред колежките си, защото омразата и завистта били най-големи във фолк жанра.

„Всеки подлива вода на другия и нещата не се получават. Нямам приятелка от колежките си, а нямам и желание да имам“, допълни певицата.

А що се отнася до нападките на колежката си Емануела, която я обвини, че не може да пее, а да прави други работи, каза:

„Радвам се, че пак ме е оценила, защото мога да правя и други неща. Относно пеенето, аз смятам, че нямам кой знае какъв глас, но пея доста правилно. На Емануела не искам да и коментирам въобще изказванията, защото не ме интересуват. Човек първо трябва да погледне себе си, а после другия. Първо да се чуе тя как пее, как изглежда и какво прави и тогава да коментира другите“, заяви Дебора.

Според брюнетката скандалите вече не помагат и дори се прекалява с тях.

„Не е интересно за хората. Хората не са наивни, както в началото“, коментира Дебора.

Тя разказа, че преди да се захване с пеене е била модел в скандалната модна агенция FH1, която скоро се оказа, че е била превърната в бардак.

„По мое време не беше така. Чувала съм такива неща, но не съм имала някакви предложения“, категорична е тя.

Дебора не скри, че е получавала доста неприлични оферти по време на участия, но винаги е отказвала.

„Аз имам достойнство и голяма цена“, заяви пред BLife изпълнителката, която иска да учи „Право“.

На въпроса кой е най-красивият и най-отблъскващият мъж в България Дебора категорично определи за истински мъж боксьорът Тервел Пулев.

„Той изглежда доста привлекателен и мъжествен. Харесва ми“, отговори Дебора. За разлика от повечето си колежки обаче, тя не харесва футболисти и не ги смята за сериозни мъже.