Бившата фолкаджийка Дебора разказа в интервю за "Блиц" за новата си работа като асистентка на Иван и Андрей и за отношенията й с някои волк певачки, които също имат скандална репутация.

Новоизлюпената Дебора е бивша оделка и фолк дива от Видин. Печелила е някои местни конкурси за красота и е била част от скандалната агенция FH 1, чрез която става ''Топмодел на Видин 2008".

брюнетката сподели, че за "Сблъсък" продуцентите са се колебали между нея и другото момиче в предаването, но са избрали и двете. Дебра не смята колежката си за конкурентка, тъй като тя е постигнала "далеч" повече от нея. На въпроса какво очаква от страстна нощ с Иван и Андрей асистентката каза: "Те и двамата са достатъчно разкрепостени, за да надминат представите ми".

Дебора не се изказа много цветущо и за скандалната певица Емануела: "Що се отнася до Емануела, използвам един израз по отношение на нея - че „не я слуша главата". Имам предвид, че е доста емоционална. Каквото й хрумне, го казва. Явно има нещо против мен жената, не знам точно какво. Мен нейното мнение изобщо не ме интересува! Но не й прави чест да говори така. Пък и в публичното пространство не за мен се пише и коментира, че крада чужди мъже. Така че темата за пеенето и ''свиренето" е смешна и несериозна'', цитира lifestyle.bg