Новата гостенка на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е една от най-младите фолк певици - Дебора.

Чаровната брюнетка е родом от Видин и може да се похвали с титлите “Мис Видин” и “Мис Северозападна България”. Дебора пее още от 3-годишна, а първата песен с която става популярна е в дует с колежката й Кристиана. Парчето се казва „Всичко или нищо”.

Изключително искрена, спонтанна и копнееща за нови емоции, Дебора застана пред камерата на Hotnews.bg току-що пристигнала от летището.

Въпреки че пее от малка, Дебора стана обект на нападки от страна на друга фолк певица - Емануела, която я обвиняваше, че няма гласови данни. На въпрос защо е понесла критики от колежката си Дебора отговаря:

"Емануела има нещо против мен, но аз не мога да я разбера. Даже като ходех на интервюта и ме питаха коя певица харесваш, аз винаги казвах, че нея харесвам. И песните й харесвам, и как изглежда. Много ми беше странно защо говори против мен, може би заради някаква конкуренция. Смятам, че човек първо трябва да погледне себе си и тогава да говори за останалите. Имам добри гласови данни и добра визия. Не смятам, че Емануела ми е някакъв критерий дали мога да пея и дали изглеждам добре''.

22-годишната брюнетка ни сподели още защо е направила прощално пътуване с приятеля си, от кога харесва Тервел Пулев, получавала ли е предложения за секс срещу пари и какви са отношенията й с колежката й Кристиана, с която направиха провокативното видео с Крум ''Буба лази''.

Отговорите й вижте във видеото: