Младите и талантливи изпълнители - Дебора и Благо Борисов бяха специални гост на едно от най-известните радиа в България.

Изпълнителите разказаха за съвместният им проект-"666",както и отговориха на пикантните въпроси на водещия.

На въпросът към Дебора ,дали е обвързана ,изпълнителката на "Аз съм огън,бейби" сподели,че ,ще го запази в тайна.

Благо Борисов разказа,че с Дебора а в приятелски взаимоотношения и ,че Дебора е приела поканата за участие в проекта му ,без да се замисля .

Изпълнителят на "666",споделя ,че в момента обмисля новият си проект какъв да бъде,като все още се консултира с екипа си.Самият той сподели,че в момента не е подписал с никоя фирма,а само ротира новите си проекти в компанията на Оцко.

Дебора пък сподели,защото мисли през следващите 3-4 години да си почине от музикалните компании и да се самопродуцира. Тя споделя,че е много по-доволна и удовлетворена от себе от както е самопродуциращ се изпълнител .

Дебора вмъкна,че в момента подготвя нов музикален проект от много известен и хитов композитор ,а видеото към песента се очаква в средата на лятото.

Благо Борисов сподели,че е много трудно да си самопродуциращ изпълнител,но вярва ,че за всеки влак си има пътници и успеха тепърва ще започва за него.