Като нов човек се чувства бившата съквартирантка от Биг Брадър певицата Дебора. След като напусна къщата заради проблемите си с алкохола и паникатаките и дори лежа в болница, днес резултатите от лечението са налице. „Все още съм на хапчета”, признава брюнетката пред „България днес”. Тя обаче вече не получава паникатаки и се чувства сигурна в себе си. По никакъв повод не близва и алкохол, кълне се фолкаджийката, която се е посветила на работата си.

След риалити предаването ангажиментите й се увеличили: „Мисля, че това, което ми се случи в предаването, въпреки скандалите, допринесе за развитието на моята кариера и беше в голям плюс. Започнаха да ме търсят за още участия, но аз ги отложих, защото по това време влязох в болница и исках да се отърся от всичко, което ми се насъбра покрай формата. Както се казва - "Всяко зло, за добро". Радвам се, че така стана, защото иначе щях да продължа да се самолекувам с алкохол. Разбрах, че си вредя. Предаването ми помогна да разбера, че имам проблем”, философства Дебора.

Тя все още няма мъж в живота си и не поддържа никакви отношения с бившето си гадже Илия Царски „Нямам никакви взаимоотношения с него, не се чуваме и виждаме, а и нямам желание да комуникираме. Той постъпи много грозно, като заяви, че няма нищо общо с мен, а всъщност цялото ми семейство го познаваше. Грозно постъпи и с жената, от която по това време очакваше дете, като я е лъгал за мен. Но това вече е минало”, заявява Дебора пред „България днес”.