Чували ли сте за екскурзия до Венеция, но не на влюбена двойка, а на такава, която се разделя?

Именно този вид необичайно пътуване предприели Дебора и вече бившето й гадже, които сложиха край на връзката си преди броени дни, пише signal.bg.

За да си докажат, че остават приятели и пазят добри чувства един към друг, те решили да отидат като за последно заедно до Италия. Нещата обаче изобщо не тръгнали по план и четирите дни, отредени за почивка на Ботуша, се превърнали в кошмар.

Бедствията били свързани най-вече с придвижването от и до различни точки и започнали още на летището в София. За да стигнат до Венеция, Дебора и спътникът й имали прехвърляне в Милано. Полетът от България обаче закъснял и те изпуснали втория самолет, така че им се наложило непредвидено да пренощуват в града на модата.

И за да не губят целия следващ ден, тръгнали към островния курорт с влак. За да стигнат до гарата, която била далеч от хотела им, се наложило да използват  автобус и метро. Певицата на Ара Мюзик за първи път се качвала на подземно превозно средство. Не знае дали в България е същото, но това й харесало. После, във Венеция направила сефтето и за возенето в лодка – такси. Най-много обаче й харесала разходката с гондола по „Канале гранде”, докато разглеждали забележителностите на града – Мостът на въздишките, Дворецът на Дожите и др.

Колкото и невероятно да звучи – навръщане екс-двойката пак преживяла същите неволи. Въпреки че бил луксозен и удобен, влакът за Милано се движел със закъснение и Дебора и бившето й гадже не успели да се чекират. Наложило се да седят цял ден на летището, а вечерта хванали самолет за Мюнхен, откъдето се прекачили за София.

„Харесах Италия, но тези неприятности доста ми развалиха вкуса от почивката. Може пък да е някакъв знак от съдбата, че на нас двамата наистина не ни е писано да вървим заедно”, разсъждава философски изпълнителката на „По същество”.