Дебора чака дете от приятеля си, който работи в Германия в строителния бизнес. Засега тя няма намерение да минава под венчило, защото иска да е слаба и елегантна булка, а бременно й коремче все повече личи. „Моят приятел много иска брак, но в момента ми е достатъчна радостта за детето. Искам да преживея първо щастието от раждането, а след това... ще видим. Говорили сме си по тази тема, но сега искам да се отдам изцяло на бременността. А и желая да бъда хубава и слаба булка“, казва бившата участничка в „Биг Брадър“, която се забърка в множество скандали в предаването.

Тя вярва, че днес съдбата й се реваншира. „Случиха ми се много негативни неща миналата година - влизането ми в "Биг Брадър" и ужасните моменти, които преживях, побоя след излизането ми, паникатаките, нервните сривове... Да чукна на дърво, всички тези лоши неща останаха в миналото. Тази година ми се случват само хубави неща. Трябва да има равновесие в живота. Не може да е само лошо или само хубаво. При мен се получи много добре, защото раждането на дете е най-хубавото нещо, което може да изживее една жена. Не искам да се обръщам към миналото“, споделя Дебора пред „България днес“.
Заради бъдещето си дете тя е спряла и кариерата си, но обещава да се върне на сцена възможно най-бързо след раждането. Засега времето й минава в обработване на снимките й с фотошоп, за да не личат килограмите, качени след зачеването.