Дебора промотира новия си проект, озаглавен "Луд си по мен". Музиката и аранжиментът на парчето са дело на Diamond Beat Production, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Режисьор на видеоклипа е Йордан Петков. За стила заслугата е Стоян Апостолов - Стоянски, гримът е поверен на Велислава Иванова, косите са дело на Ивайло Колев.

"Представям ви “Луд си по мен” - една много специална песен за мен, която създадохме с моя екип, малко след като излязох от клиниката. Това е моят начин да благодаря на тези, които ме подкрепиха в най-трудния момент от живота ми и на онези, които се упражняваха неправомерно с името ми. Огромно благодаря на Динко, който ми подари тази песен. Динко, благодаря ти от сърце!" - сподели изпълнителката в социалната мрежа и отправи благодарности и към екипа, с който е реализирала проекта, пише signal.bg.

Припомняме, че Дебора прекара близо месец в неврологията на столичната Александровска болница, сега певицата посреща 2018-а година като изцяло нов човек.

Риалити героинята, която беше изхвърлена от големия брат заради прекаляването с чшката, се чувства като преродена.