Попфолк певицата Дебора обича да залага на предизвикателен външен вид.

Твърди, че така се чувства добре, а и е по-интересна за публиката.

Все пак вярва, че печелившата комбинация е талант плюс визия, каквито безспорно притежава.

Младата попфолк амбиция Дебора подготвя доста горещ клип за лятото.

Вече е готова с 3-4 нови песни, но смята да ги пуска една по една, издаде брюнетката пред BLife. Като за начало ще започне с интересно видео, подходящо за наближаващия плажен сезон. Предстои да го реализира съвсем скоро, но засега тя и екипът й още не са решили какъв точно ще е сюжетът.

Междувременно изпълнителката ще радва почитателите си и от Малкия екран като асистентка в предаването "Сблъсък" по TV7.

"Избраха ме и зрителите могат всяка събота и неделя да ми се наслаждават", сподели певицата пред камерата на BLife.

Всъщност това е голямата й мечта още от дете. Много искала да стане водеща и се надява някой ден това да се случи.

"От малка гледам Иван и Андрей и много ги харесвам - и тях, и предаването. Като разбрах, че има кастинг, веднага реших да се явя, а те пък взеха, че ме избраха, за което много се радвам. Това е първата крачка, постепенно се постигат нещата. Дай Боже някой ден пък да ме гледате и като водеща", пожела си Дебора.

Ако получи подобен шанс, феновете й могат да бъдат спокойни, защото със сигурност няма да остави музиката. Тя е в кръвта и сърцето й и на сцената се чувства най-добре. Телевизията щяла да бъде като второстепенна част от живота.

"Без мечти животът няма смисъл. От малка искам музикална кариера, но обичам да правя много неща накуп и не се задоволявам само с едно. Влече си ме, а и в моя род има много музиканти", издава още Дебора пред BLife.