Фолк певицата Дебора дебютира в порно индустрията, докладваха запознати с битието на тунингованата брюнетка.

След като кака й Галена проби със свирки във ваната, сега и напористата видинчанка драпа за слава с кариера на „червен фенер", обясниха хора от столичния хайлаф, пише „Всеки ден".

Те твърдят, че Дебора Иванова е участвала в пикантни порно сцени, заснети в скъп столичен хотел в началото на ноември. Като доказателство на редакционната поща получихме снимки от „подгряването" преди истинския екшън.

На фотосите разпищолилата се певачка демонстрира достойнствата си само по черно боди с жартиери. На един от кадрите Дебора си прави селфи, като мистично е загатнала какво да очакваме от светая светих в подкръстието й.



Последно името на палавницата се мярна в медиите покрай две „грандиозни" събития - гола фотосесия от гръцки плаж и мимолетната й креватна връзка с рецидивистът-осеменител на фолк певици - бизнесменът Христо Сираков. Според нея обаче Ицо Стоте манекенки така и не успял да се вмъкне в гащичките й, понеже тя отрязала всичките му мераци.

Миналия август Дебора привлече вниманието с голи снимки в интернет от плаж в Гърция. Незабавно заваляха коментари от „джентълмени", на които тя невъзмутимо отговори: „много съм разгонена бе, хора" и „който не ме харесва, да ми яде п...а!".

В официалната й визитка пише, че е родена на Коледа, пее от 3-годишна, носителка е на титлите „Мис Видин" и „Мис Северозападна България". Злите езици твърдят, че през 2013 г. Дебора си взела матурата по география с тройка. Преди това обаче си вдигнала краката пред изпитващия даскал.

Секси изпълненията не за сефте се използват от чалга весталките за летящ старт в кариерата. Емблематичен пример е изкусителката от Смядово Галена. Преди пет години в интернет изтече 5-минутен клип, в който певицата се чекне във ваната и прави свирка на свой любовник.

Скандалните кадри взривиха интернет, името й се настани по заглавните страници на вестниците и целта бе постигната. По-късно в „Шоуто на Азис" тя призна, че порно клипът е изтекъл съвсем умишлено с цел да стане известна.