Рок легендите Deep Purple обявиха официално прощалния си концерт в София, с който ще зарадват родните фенове на 14 май в Арена Армеец.

Софийската дата за разтърсващото шоу, което е част от световното турне на култовата формация “inFinite”, е публикувана в официалния сайт на музикантите - Преди да пристигнат в България, пионерите на хард рока ще взривят публиката в съседна Румъния.

Интересът към концерта на Deep Purple е огромен, като ограничено количество билети за епичното събитието все още могат да се закупят от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикет компанията. По време на паметното шоу публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите хитове на музикантите „Smoke on the Water“, „Hush“, „Perfect Stranger“, “Lazy”. За първи път ще прозвучат и парчетата на британците от новия им студиен албум “inFinite”.

Прощалният концерт на легендите е на 14 май от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 55 до 100 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за шоуто можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/252551245159084/