Кадри от въздуха, на земята и под водата, заснети в две държави, включва новото видео на Deep Zone и Веси Бонева „Летен кадър“.

Песента е първият съвместен проект на групата с чаровната брюнетка и вторият, в който се изявява 18-годишната Нелина.

Парчето има и английска версия със заглавие „Get Together” и се очертава като един от най-силните кандидати за челните позиции в летните чартове.

Видеото ще ни пренесе в слънчева Гърция със специални моменти от пътешествие с яхти, организирано от Tripsy Club. С острови, безкрайно синьо море, вълни и делфини Deep Zone и Веси ни водят на лятно приключение, което продължава и на родна земя.



Кадрите в България са заснети в Raffy Bar & Gelato Pool в Симеоново. Заведението разполага с прекрасен басейн и все още не е открито официално, но отвори врати специално за снимките, така че столичани ще могат да разгледат предварително мястото, което има всички шансове да се превърне в любимата им дестинация за бягство от летните жеги.

От рано сутринта до късно вечерта продължиха снимките на видеото, което е продукция на ScreenMixer под режисурата на младия и талантлив Бойко Щонов. Въпреки капризите на времето, екипът успя да издебне достатъчно слънчеви моменти, така че клипът да отговаря на лятното настроение, което носи парчето.

Солидно количество цветя в басейна придаде допълнителна екзотика на кадрите, а ослепителните Нелина и Веси смениха по три стилни и секси визии. Комбинацията брюнетка и блондинка за пореден път се доказа като изключително въздействаща, а момичетата демонстрираха завиден кураж и професионализъм, влизайки в басейна при доста ниските температури и на водата, и на въздуха.

Най-впечатляваща издръжливост обаче прояви музикалният продуцент на Веси Бонева – Светлин Къслев, чийто саксофон обогатява звученето на „Летен кадър“.

Светльо смело се гмурна под водата, и то заедно със саксофона си, със специално окачен колан с тежести, който да го задържа под повърхността. Излизаше да си поеме въздух само когато получеше разрешение от режисьора, а дори подводният оператор, въпреки специалната си екипировка, издържаше по-трудно от него на студа във водата.

Освен интересните подводни сцени, във видеото са включени и ефектни кадри, заснети отвисоко с дрон. Те довършват перфектния „Летен кадър“ на Deep Zone и Веси Бонева, който ще видим на екран точно след седмица.