Музикалната формация Deep Zone Project все по-често сменя вокалистките си, което предполага, че има нещо гнило в отношенията на участниците в групата. Една от първите им певици беше Йоана Драгнева, а след нея се смениха още две-три, сред които и Нелина Георгиева, наскоро станала жертва на секс тормоз от свой почитател.

С днешна дата Нелина е поредната сменена вокалистка. На нейно място застава певица участвала в музикалния формат "Х-Фактор" през 2015 г. Ева-Мария Петрова. Новото попълнение привлича внимание не само с гласови данни, но и с екстравагантна визия с плитки и ексцентрично облекло.

Новото попълнение на Deep Zone направи своя дебют преди броени дни в Лондон, зала The Grand, в рамките на Wild Rose festival. Още с първото си изпълнение "сладкото миньонче" (както я наричат в групата) успя да развълнува публиката с глас, присъствие и харизма. На сцената музикантите официално се сбогуваха с предишната си вокалистка Нелина и си обещаха да останат добри приятели завинаги.

Всъщност, талантливата Ева Мария не е единственото ново попълнение в Deep Zone Project. Към групата официално се присъедини и китаристът Дани Димитров, който допълнително освежава сценичното присъствие и музиката им.