Първият онлайн концерт на Deep Zone Project ще бъде факт на 7 февруари. В него ще бъдат изпълнени в по-различни варианти най-големите им авторски хитове както и парчетата от проекта им "Нови версии на Златни БГ песни", плюс някои нови неща.

Този концерт е за всички българи по целия свят, които вече ще имат възможност да гледат в реално време любимите си групи и изпълнители през своя лаптоп, таблет или смартфон в идеално видео/аудио качество в уютна домашна атмосфера.

По време на директното излъчване ще може да се задават въпроси и да се водят разговори с изпълнителите чрез специалния chat room.

"За всички българи по цял свят. Бихме искали да ви поканим на първия ни Онлайн Концерт който ще се стриймва в реално време в интернет на 7-ми февруари (20.30 ч. - БГ време) от столичния club RockIT. Купете своя онлайн билет сега и споделете с приятели за този интересен проект! Най-активните съпортъри ще получат специални награди лично от нас (цялата ни дискография - digital edition).

П.С. Концертът се снима с 4 HD камери (+Newtek Tricaster) и няма да се записва или архивира и ще се излъчи само на конкретната дата и час (7-ми февруари - 20.30 ч. - БГ Време - на живо от култовия столичен клуб - Rock It)" - съобщават от групата, пише Unison.bg.

Сн.: личен архив