За първи път българска музикална група ще изнася клубно шоу пред бразилска публика.

Deep Zone Project ще изнесат три часово шоу с авторски хитове и модерни ремикси на емблематични български песни. Освен това ще има специално видео шоу с красиви визуализации от България. С групата ще пътува и друг прогресиращ БГ диджей, живеещ дълги години в Испания -  DJ Lizameh (основател на едно от най-слушаните интернет радио предавания – Cool Beats radio – Spain).

Важна и интересна част от проекта, който Deep Zone са озаглавили “Операция Бразилия” е отправената официална покана към президента Дилма Русеф за присъствие и участие в събитието като ВИП гост и виден представител на българската култура и идентичност.

Една от основните цели на поканата за участия в Бразилия е да се осъществи обмен на съвременни музикални проекти и изпълнители, с които Deep Zone вече записват общи песни с модерно, иновативно звучене. Планираните дати за провеждане на грандиозните партита са 10 и 11 май в един от най-големите клубове в град Cuiaba – club Getulio Loft, с вероятност същото музикално и мултимедийно шоу да бъде представено и в Рио Де Жанейро.

По  време на престоя си в Бразилия, Deep Zone  планират да заснемат кратък филм и музикален видеоклип към предстоящия им сингъл, който се очаква да излезе в края на месец май.