За бандата явно няма граници и това стана така, откакто техен музикален продуцент стана румънският лейбъл Ротон.

Музикантите от Deep Zone покориха не само родната публика, но и меломаните из Европа с парчето си I Love My DJ. То стана един от най-харесваните хитове на това лято, което без никакъв проблем попадна в списъка с предпочитани песни от ди джеите.

Групата в началото на ноември заминава за Румъния, за да снимат клип за новата си песен.

Работата по следващия им сингъл, който е озаглавен Made For Loving You, вече е напълно приключила и скоро ще бъде представен. Единственото, което остава музикантите да направят, е да реализират видеото към мелодията. За това се довериха на екипа, работил по продукциите на известни имена в музикалните среди като Инна и Akcent.

Въпреки новата популярност извън страната и интернационалния екип, с който Deep Zone вече работи, нямат намерение да изоставят родната си аудитория, пишат от blife.bg.

Те продължават да ходят на участия в страната и да забавляват своите почитатели с песни на български и на английски. Най-новият им проект има и български вариант, който носи заглавието "Създадени един за друг". Deep Zone вече успяха да го представят пред повече от 100 хил. души по време на турнето Coca Cola Happy Energy Tour.

"Фактът, че работим с чужда музикална компания, която ни разпространява в цял свят, по никакъв начин няма да ни спре да правим участия и концерти в България. Предстоят ни клубни изяви и в други държави и ще се радваме, ако с музиката си успеем да допринесем за едно по-добре име на страната ни пред света", коментират от бандата.