Футболистът Дейвид Бекъм изрази любовта към съпругата си Виктория и радостта от раждането на дъщеря му като по-голямата част от мъжете - с подарък.

Многодетният татко връчил диамантено колие, чиито дизайн проектирал самият той, на половинката си в знак на обич и благодарност, че го дари с прекрасна дъщеря - Харпър Севън.

Същото бижу, но в умален размер, ще получи и малката принцеса на Бекъмови, когато порасне достатъчно, за да оцени подаръка. Освен това тримата братя на Харпър също са й подготвили по нещо, с което да я изненадат. Бруклин й е направил диск с приспивни песнички, Ромео е нарисувал картина на цялото семейство, а Круз е изработил гърне от розова глина.

Трите момчета имат също така и принос в измислянето на името на сестра им, пишат от "Блясък". След като в медийното пространство се изказаха какви ли не предположения от къде е дошло името Харпър, се разбра, че Дейвид и Виктория са кръстили малката по идея на Бруклин, Ромео и Круз. "Тримата са много запалени по детския сериал на "Дисни" - "Магьосниците от Уейвърли Плейс", където една от героините се казва Харпър. Сега момчетата са много горди, че идеята им за името на сестра им беше приета", разказал познат на звездното семейство.