Дейвид Бекъм заяви в интервю за брака си: Да бъдеш женен за модната икона в цял свят, не е лесна работа. Но кой обича лесните неща? Предполагам хората без характер? Имало е случаи, в които съм бил депресиран и съм си задавал въпроса, дали съм достоен да бъда нейн съпруг и баща на децата й. Тя е изключително способна жена,разполага с бърза мисъл, дяволско търпение и може да създаде от едно камъче - цял замък. Преди да я срещна, харесвах жени, които ми се подчиняваха, харесваше ми да ги контролирам и да доминирам на тях.

Виктория Бекъм фалира

Така се чувствах силен и недостижим (поне така си мислих) Но в крайна сметка всеки е бил млад и глупав, иначе как ще станеш стар и мъдър? Появата на Виктория в моя живот, ме накара да порастна. Тя ме накара да осъзная, че няма нищо лошо в една връзка, жената да е по-умна от теб. Напротив, дава ти сила, самочувствие и увереност. Защото знаеш, че с такава жена, няма как да пропаднеш, няма да го позволи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Привързах се към нея, защото беше безстрашна, когато трябваше да ми каже истината, не й пукаше как ще го изтълкувам, защото при нея нямаше маски и задкулисни игри. Имаше право, точно и ясно. Понякога си мислих, че не ме обича, защото не е от жените, които правят комплименти. С времето разбрах, че нейните комплименти са в това, че в трудните моменти тя остана до мен. Тогава осъзнах, че действията са по-красноречиви от думите и с много по-голяма стойност. Затова искам да кажа на всички зрители и читатели, които се интересуват от нашия брак: Да, не е лесно да съжителстваш с такава жена, но без нея никога няма да успееш в абсолютно нищо.

Дейвид Бекъм стана фризьор

Защото умната и силна жена е ореола над мъжката глава, а без ореол - не можеш да се справиш, нито да се издигнеш. Повечето мъже се женят за скучни и кротки жени, но цял живот остават влюбени в онези, които не са успели да завоюват и така се поражда съжалението и товара на нещастния брак, заради вашия страх и липса на смелост, да се бориш за това, което наистина искаш. А, на всички мъже по-света, които се страхуват да обичат такива жени - ще им дам един съвет: Ако искаш да бъдеш успешен мъж и да имаш стабилно семейство, не си пропилявай потенциала с жени, които не могат да нахранят твоя мозък, нито да те насърчат да пожънеш успехи.

Умната жена, означава блестящо бъдеще и ползотворен живот, изпълнен с приключения!

Така Дейвид парира засилените слухове за раздяла на сем. Бекъм.