Бившият английски футболен национал Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория по традиция отбелязаха годишнината от брака си със снимки и мили послания.

"Преди 17 години на този ден се случи това. Имах късмета да срещна някой, който има същата енергия и искаше същите неща в живота. Заедно създадохме четири прекрасни деца и не бих могъл да си пожелая по-любяща и грижовна майка за тях. Честита годишнина, обичам те", написа Бекъм под кадър от сватбата им в профилите си в социалните мрежи.

Половинката му също сподели снимка от големия ден и обясни, че се чувства обичана и истински благословена.

"Моят най-добър приятел, моята любов. Най-милият човек, който ме вдъхновява всеки ден. Честита годишнина на най-добрия съпруг и татко в света! Завинаги!", коментира дизайнерката.



За 42-ия й рожден ден през април Дейвид й призна, че я обича все повече, а пък за неговия празник тя го затрупа с цяла стая подаръци.

Двамата имат четири деца – Бруклин, Ромео Джеймс, Круз Дейвид и Харпър Севън.

Преди няколко месеца се появиха слухове, че семейството е пред раздяла. Дизайнерката отрече и обясни, че със съпруга си пътуват много заради професионалните и благотворителните си ангажименти, но винаги намират време за тях двамата и децата.

"Няма какво да доказваме аз и Дейвид. Ние се обичаме, обръщаме внимание един на други и сме свързани както като партньори, така и като родители", каза Виктория.