Трикратната световна шампионка по бокс - Дейзи Ланг (Деси Кирова), бе специален гост на гала-вечерта по женски бокс в Ел Ей, излъчена по HBO. Непосредствено до нея на играта се любуваше и актрисата Холи Бери. 

"Като пионер на женския бокс бях поканена да подкрепя този спорт за професионалисти на историческото за всички събитие. За първи път от 45 години в историята на бокса HBO предава мачове по женски бокс в основата си програмата на живо. За мен бе чест да присъствам", коментира Деси Кирова. Тя бе редом до холивудската актриса Холи Бери, която не само обича бокса, но и го тренира. По време на гала-вечерта се състояха 2 основни мача - абсолютната световна шампионка по бокс Сесилия Брекхус защити успешно титлите в welter weight kg срещу Александра Лопес, а Клареса Шийлд (олимпийска шампионка) защити световните си титли в супер средна категория срещу белгийката Femke Hermans.

Деси Кирова посети наскоро и премиерата на филма "Нашата Коледа" в Райлис студио Холивуд - Чарли Чаплин театър. В комедията тя партнира на носителката на Оскар - актрисата Маргарет О ‘Брайън. "Този път не беше екшън филм. Беше ми приятно да играя в Christmas movie. Това е романтична комедия за посрещането на Коледа в едно американско семейство и е продължение на "Коледа в Беверли Хилс", чиято премиера бе през 2015 г. Ролята ми беше комична - на знатна аристократка, и бе голяма промяна за мен тъй като нямаше нищо общо с акшън ролите, които съм играла досега", коментира бойната Ланг.